Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı

Gün
Saat
Dakika
Saniye
Gün
Saat
Dakika
Saniye
Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı - Unicera

UNICERA 2024'e neden katılmalıyım?

Seramik, Mutfak ve Banyo Sektörünün İhracatına En Büyük Katkıyı Sağlayan UNICERA Fuarı’nda Yer Alarak İş Hacminizi Geliştirmek Ve Yeni İş Bağlantıları Kurmak İçin Geç Kalmayın.

UNICERA Dünyayı Ağırlıyor!

Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük ikinci ihtisas fuarı olan Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, UNICERA, 2023 yılında 120 bin metrekarelik alanda 12 bin 798’i yabancı olmak üzere toplam 88 bin 728 sektör profesyonelinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. İtalya, Portekiz, Yunanistan, Polonya, Rusya, Portekiz, Litvanya, Suudi Arabistan, İspanya, Almanya, Fransa’nın da aralarında olduğu 110 ülkeden gelen ziyaretçiler fuara büyük ilgi gösterdi.

Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı - Unicera

RAKAMLARLA UNICERA

0
ZİYARETÇİ
0
ÜLKE
0
YURT DIŞI ZİYARETÇİ
0
KATILIMCI
0 +
MARKA

RAKAMLARLA UNICERA

0
ZİYARETÇİ
0
ÜLKE
0
YURT DIŞI ZİYARETÇİ
0
KATILIMCI
0 +
MARKA

KATILIMCI GÖRÜŞLERİ

Türkiye’nin Değeri: UNICERA

TG Expo Uluslararası Fuarcılık tarafından, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliği ile organize edilen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 4-8 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Fuarda banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamaları, seramik işleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi pek çok ürün görücüye çıkacak. Dünyanın en önemli üreticileri, yeni sezon ürünlerini ilk kez UNICERA’da dünya seramik sektörünün beğenisine sunacak.

Katılımcı firmalarla uluslararası alıcılar arasında gerçekleşen B2B ikili iş görüşmeler ile yeni ticaret anlaşmaları yapılacak.

Ziyaretçi DağıIımı (%)

İhracatçı/İthalatçı
25%
Seramik Toptancıları/Bayileri
18%
Müteahhit/İnşaat, Proje Taahhüt Firmaları
16%
Tasarım, Mimarlık ve Dekorasyon Firmaları
13%
Nalbur/İnşaat&Tesisat Malzemeleri Firmaları
12%
Zincir Marketler/Yapı Marketler
10%
Otel/Özel Hastane/AVM Yatırımcıları
3%
Belediye/Kamu Kurum ve Kuruluşları
2%
Yurt İçi/ Yurt Dışı Basın
1%